Eller welcome to our chicken som jeg sikkert ville sagt i farta, heh!

Det som står framme på benken er det jeg bruker hver eneste dag: chili explosion, salt, pepper, honning, matolje og kokosolje. Kokosoljen bruker jeg ikke i maten for tiden, men har brukt den til å smøre kroppen, så hvorfor den fortsatt står på kjøkkenet skjønner jeg ikke, haha!

Jeg elsker skjærefjølene. De er av merket Eva Solo, og jeg var sikker på at jeg kjøpte dem på europris, men nå ble jeg usikker.  Nå fant jeg de i hvert fall på Royal Design, men jeg kan ikke huske at jeg brukte så masse penger på skjærebrett…? Jeg må ha kjøpt dem på Europris en gang. Passer forresten godt som PC-brett når man sitter i sofaen.

Før jeg laga granola var det bananene som pleide å ligge oppå mikroen. Jeg har hørt at man ikke skal ha ting liggende på mikroen, hvert fall ikke mens den brukes.. Stemmer dette?

På såpeflaska er det ikke vanlig såpe, men zalo! Jeg er ikke så fæn av zalo-flaska, men zalo må man ha. Den gjennomsiktige flaska er desinfeksjonsmiddel.

Yes yes, så det er her jeg lager all den rare maten min som Peter hater 😀 Jeg er glad for at vi valgte denne vinkelen på kjøkkenet, ellers hadde leiligheten virka mye trangere. Etter tegningene skulle benken under vinduet ha vært på omvendt side, hvis dere skjønner. Glad i leiligheten vår <3