God kveeeld, folx! Lillesøster og jeg har blitt bitt av videoblogg-basillen, så i går kjøpte vi rett og slett druer til en skikkelig challenge. Vi glemte å telle ordentlig og vet heller ikke hvem som vant. Har man det gøy så glemmes til og med vinneren!

Husk å ta på god kvalitet da! 😀 Er ikke sikkert dere synes det er så morsomt, men vi er i hvert fall veldig glade i oss selv, haha. Nå ser vi på «The end of the fucking world», en fantastisk serie på netflix. Så fort jeg er ferdig med tha internet skal vi sette på filmen Ghost, siden Tina ligner så på Demi Moore i 20-årene med kort hår <3 Kjempeskjønn!

Videoen filmet vi tidligere på dagen i går før jeg stakk på jobb. Mens jeg var på jobb kom katta hjem med kjempeskada bein og klarte ikke gå eller noen ting. Pusen min måtte avlives 🙁 Tenker nok han ble påkjørt eller angrepet av et større dyr. Stakkars vennen min. Heldigvis måtte han ikke lide lenge, og på en måte er jeg glad han slipper å leve lenger, da han ikke har hatt det så lett som tvekjønnet katt og to urinrør og masse problemer.. Håper han er i en fin dimensjon og får leve det livet han fortjener, for en mer harmonisk og snill og myk katt skal man faktisk lete lenge etter <3 <3 <3 Hvil i fred, skjønneste Noldus!