God lørdagskveld 😀 Arbeidsdagen min starta halv åtte i morges på omsorgssenteret. Rett etter jobb kom jeg hjem til Peter som støvsugde leiligheten – beste lyden jeg har hørt på lenge, så jeg satte meg ned i yttergangen og nøt stunden så jeg ikke forstyrret husarbeidet hans, haha! Til middag spiste jeg rester av det jeg skal vise dere nå, før jeg spiste lørdagsgodtet mitt og slokna på sofaen. Klokka ti skal vi på tacobesøk. Tar med meg en tacokjøtt-pakke veggie style, som jeg fant ut i går er laga uten soyaproteiner!

FYLT SQUASH:

  1. Start med å skjære innmaten i squashen i ruter.
  2. Grav ut innmaten med en spiseskje og ta vare på maten i en skål.

3. Skyll en pakke med rødelinser i kaldt vann. Jeg bruker sil.
4. Åpne en pakke med grovhakka tomater. Jeg bruker den med chili.
5. Skjær opp løk.

6. Stek løk til den er klar.
7. Tilsett squashbitene, røde linser og grovhakka tomat.
8. Vask quinoa i kokende vann (jeg bruker vann fra vannkokeren).
9. Kok opp 2 dl vann med grønnsaksbuljong, ha i 1 dl vasket quinoa.
10. Kok på lav varme med lokk i 15 minutter (følg anvisningen på din egen pakke).
11. Ha den stekte blandingen over i squashbåtene, og stek på 200 grader i ovnen til quinoaen er ferdig.

Kjempegodt med ost på (vegetar), men jeg trapper ned på fett og liker det meste uansett, så her er det bare å velge 😀 Peter fikk selvfølgelig med ost på. Og for all del krydre med det du liker! Jeg er avhengig av salt, pepper og chili explosion. I dag hadde jeg leftovers av tomatblandingen, så det blandet jeg sammen med kokt fullkornsris og alfalfa-spirer. God middag! Men nå må jeg stikke, taco’s waiting!