Hei folkens! Hver mandag pleier jeg å kjøre en «ukens» (som en del andre bloggere), rett og slett for å oppsummere, hjelpe meg selv å huske hva som faktisk har skjedd den siste tiden, og vise at jeg har ting å være takknemlig for når jeg ser tilbake. Bortsett fra nedtur-punktet da, men der liker jeg å skrive noe komitragisk, som egentlig bare er funny. Liker ikke å dra fram det kjipe, jeg. Here we go!

UKENS MATVARE
Jeg har hatt hekta på BBQ-saus, sweet chili, chutney, og ikke minst gulrotsuppa som jeg passet på å lage mer av sånn at jeg kan ta det opp fra fryseren når jeg vil. Ellers må jeg bare nevne at mamma er best, for hun hadde fått med seg for en stund siden at jeg hadde hekta på chutney fra butikkhyllene. Tror dere ikke at hun hadde laget 6 glass med chutney til meg? Det er så snilt. Idiotisk nok misforstod jeg, så jeg tok med meg bare ett glass hjem til Stryn, haha. Hjemmelaget mangochutney ala. mamsen er bare såå godt!

UKENS TUNE
Alle de timene vi brukte på å kjøre til Larvik var det utrolig digg med Metallica igjen. Jeg kan nesten ikke tro at jeg skal se dem LIVE den 2. mai! Jeg er ikke en typisk rocka person, men jeg elsker gammel musikk (inkludert en del rock) og jeg virkelig beundrer Metallica. Fatter ikke at det går an å lage så bra musikk. Ellers hører jeg fast på «morning coffee»-listen på Spotify.

UKENS SERIE/FILM
Denne uken har jeg kun sett to dokumentarer: Forks over Knives og Cowspiracy. Sjekk de ut!

UKENS FLAUSE
Jeg har ikke driti meg ut noe særlig denne uken heller. Imponerende, faktisk.

UKENS ANTREKK
Det ble visst ingen antrekksbilder denne uken (altfor glad i å ta bilder av mat, tehe), så jeg får bare legge ut dette hvor jeg har på meg et favorittplagg fra Zalando, hvis jeg husker riktig, og noen snertne øredobber!

UKENS NEDTUR
1. Da dolokket smalt ned på foten min. Dere som ikke har hørt hele storyen må jo tro at jeg har en sick sitte-på-do-stilling. Jeg stod bare med en fot oppå doringen så jeg kunne tørke beina skikkelig etter en dusj. Er fortsatt blå på foten! Men bare litt.

2. Da katta tissa i senga. To steder. På én natt. Så lenge vi har igjen dørene til soveromma klarer Noldus å oppføre seg.

UKENS OPPTUR
1. Jeg er nå aktiv på jobbens instagram-konto! For meg er det veldig big deal og gøy. Dere kan følge oss på @strynkaffebar. Hvis dere spiser eller overnatter hos oss en gang må dere huske å legge ut bilde og hashtagge #strynkaffebarogvertshus 😀

2. Femelle.no sa ja til at jeg kan blogge hos dem! Det setter jeg stor pris på.

3. Larvikbesøk og familie. Larvik-by har jeg ikke så masse til overs for, men familie er ALT.

UKENS TANKE
At anonym drittskriving og mobbing på nett må være mangel på IQ. Kan ikke dere som føler dere truffet nå bare ta en IQ-test og fortelle meg hvordan det gikk? Jeg er så nysgjerrig!

UKENS WOW
Bildet jeg tok på uteområdet på jobben sist torsdag. Fantastisk med regn og sol samtidig! Helt magisk.

AKKURAT NÅ
Peter vil se første Harry Potter-filmen, men jeg må bare gjøre meg ferdig med dette innlegget først. Vanligvis ser vi ikke Harry Potter før desember, men nå klarer han tydeligvis ikke å vente mer, haha!

PLANER FOR DEN NYE UKEN
Det er ikke lenge igjen før vi kan begynne å vaske vegger, sparkle og male leiligheten. Grugleder meg! Jeg må huske å kjøpe sånn rulledings man kan male med. Malingen har jeg i hvert fall på plass. En annen plan som er veldig viktig, er å få hendene mine myke og fine igjen. Etter to år med vasking og kaffelaging på jobb ser de virkelig ikke ut, og det hjelper lite at jeg har helt fobi mot å smøre henda. Nå har jeg ferie, og da skal jeg være flink til å smøre meg.