Puuh, nå er jeg faktisk hjemme i Stryn! Kom fram sent i går, sykt trøtt og sliten, støl i rygg og nakke, klar for søvn og rutiner med Peter min kjære. Planen var at jeg skulle hjem enten fredag kveld eller lørdag morgen, men vi hadde det så gøy at jeg ble til søndag ettermiddag. Haha, for en helg dette har vært. Jeg elsker Bergen, og det var såå gøy å se livet til lillebror i ny by.

UKENS MATVARE
Herre min hatt, det er sushien jeg spiste på fredag! Vegansk sushi med en fantastisk saus, som dessverre var vegetarisk. Jau jau. Beste sushien jeg har smakt, hvilket beviser at kjøtt/fisk ikke er et must.

På grunn av dama til sjefen har jeg fått øynene opp for søtpotet igjen, og det første som møtte meg i Bergen var en vegansk søtpotetsalat. Nam!

UKENS TUNE
Beklager å måtte skuffe dere, men det har stort sett gått i 90-talls denne uken også, OG Metallica hele bussturen til Bergen og hjem igjen. Bengt og jeg hadde en 7 timers 90tallsfest første dagen jeg var der. Awesome!

UKENS SERIE/FILM
Film: Jeg fikk Bengt til å se The Boondock Saints (som han elsket), og han fikk meg til å se Frihetens Regn aka.  The Shawshank Redemption (som jeg har sett litt av før for maaaange år siden og derfor ikke husket). Fantastisk film!

Serie: Peter og jeg satte på Real Rob (netflix) i går, og det var sykt lættis! En morsom serie vi kan se sammen. Ellers har jeg for første gang sett på Once Upon a Time i dag mens Peter er på jobb. Kan ikke direkte skryte av serien så langt, men det er absolutt min sjanger. Dimensjoner <3

UKENS BILDE (HAHAH)

UKENS FLAUSE
Huff, dere skulle hørt alle snakkefeil og fem-på-flausene mine. Jeg klarte til og med å tro på at Kiwi oppi gata hadde slutta med grønnsaker. Jeg beit på fordi hodet mitt sa «meget mulig, det er tross alt en veldig liten butikk«.

Meg: Jeg må på Kiwi så jeg kan kjøpe noe jeg kan spise, for her er det ikke akkurat et vegansk hjem.
Bengt: De har faktisk ikke grønnsaker og sånt på Kiwi her..
Meg: Whaaat….?
Bengt: Hele grønnsaksdisken er full av pølser!
Meg: Whaaat!? Herregud, det beviser jo bare at de selger det folket vil ha!

Og så har vi snakkefeilen mens Bengt fulgte meg til bussen i går:
«Jeg har ikke retningssans jeg heller. Vi har et kjøpesenter i Larvik som er bygd sånn at du kan gå rundt og rundt, egentlig akkurat som alle andre kjøleskap» U see, hodet mitt klarer ikke kjøpesenter/kjøleskap i farta.

PLUSS! Lillebror og jeg hadde et seriøst fjernt øyeblikk da vi kjøpte drikke før vi skulle inn på et utested. Hvor var hjernefunksjonen vår da liksom? Plutselig stod vi der da, på utsiden av utestedet og bare «hva gjør vi med det her a? Gir det til vaktene?». Jeg foreslo at vi kunne gjemme det på gata et sted, mens Martin foreslo at vi kunne ta det med hjem til han så lenge. Det endte med at vi sparka inn døra hjemme hos Bengt og bare «BENGT, erru klar for å bli ødelagt!?» Hehe, noe i den duren.

UKENS ANTREKK

Se flere bilder HER.

UKENS NEDTUR
Finnes ikke nedturer her ass, men jeg må si at jeg ikke er helt god i rygg og nakke etter 13 timers busstur, og headbanging til musikk i helga. Huff.

UKENS OPPTUR
Nama Sushi med lillebror! Det var veldig koselig og fint. Gleder meg til å ta med Peter på samme sted neste gang.

UKENS TANKE
Har rett og slett ikke tenkt i det siste, hehe! Neida. Men jeg har skjønt at jeg ikke kan kalles veganer. Selvfølgelig, jeg skal fortsette å spise vegansk hjemme, og kun dét, men ute synes jeg det blir for vanskelig. Da blir det vegetar, eller vegansk hvis de har. Selvfølgelig kunne jeg valgt sushi uten den vegetariske sausen, men jeg visste ikke at det var sausen som var problemet før etterpå, og da var den allerede dynka inni retten.

UKENS WOW
Bergen. Færri snakka.