Egentlig var jeg invitert på pinnekjøtt i kveld, men jeg måtte bare bli hjemme siden jeg er helt asosial for tiden. Hadde besøk før det da, og fikk på den måten dagens sosialdose. Noen ganger lurer jeg på hva som er feil med meg, men jeg vet det jo egentlig. Trives både i eget selskap og med andre, men mister på en måte energi når jeg er sosial, hvis det gir mening. Det er liksom ikke nok med en god natts søvn for å lade opp igjen, haha. Derfor pleier jeg å planlegge ting sånn at jeg kan være med folk når jeg har fri, eller når jeg har fri dagen etter, sånn at jeg kan lade opp. Skulle ønske det ikke var sånn, for det er slitsomt, pluss at jeg faktisk er ganske utadvendt! Men men, life is life.

Da besøket hadde dratt ble jeg sulten. Kom på at jeg hadde en blåmuggost å spise opp før den blir… muggen? Hadde ikke kjeks, så da BAKET jeg 😀 Alle vet at jeg ikke er en flink baker. Plutselig stod jeg der med deigen som forsvant inn i vispene på håndmikseren. Fant fort ut at håndmikseren min ikke var en kjøkkenmaskin. Jeg skjønte det vel på forhånd, men jeg klarer aldri å la vær å prøve dumme ting som jeg vet egentlig ikke går. Som den gangen jeg prøvde å lage eggedosis med knivbladene i en smoothieblender. Lenge leve akutte søtsug!

Nå som høsten nærmer seg tenkte jeg å svare på noen høst-spørsmål som jeg fant på en annen blogg. Det er jo koselig! Here we go:

Har du noen planer for høsten?
– Oh yes. Eller, hvis september regnes som høst? Det må det jo. Sommeren er allerede over (knekker nakken på meg selv i tankene). Så yesyes, jeg skal først til Tyskland med min faste reisepartner in crime, Sunniva! Denne gangen skal søstra mi være med, og jeg gleder meg så utrolig mye! Blir så gøy med ny jentetur. Vi skal selvfølgelig reise med Kiel-ferga fra Oslo, som alltid, og danse oss svette på disko til alle på båten har lagt seg. Haha, tradisjon. Rett etter Tyskland skal jeg til London. Der skal jeg jakte på veganske og vegetariske kaféer/restauranter og nyte livet! Det er i hvert fall planen. Ellers har jeg som mål å ikke bli vinterdeprimert. Prøve å holde det gående med jobb, trening, dagslys og sunn mat. Seriøst, jeg dævver i mørket ass.

Favorittmat om høsten?
– Før ville jeg svart fårikål, men nå spiser jeg bare kålikål (heheh), men det er faktisk like godt! Det er jo alvorlig talt kålen som er best. Går jo ikke å spise fåripotet heller!

Hvordan og hvor skal du feire halloween i år?
– Aner ikke. Jeg vil ikke drikke alkohol, og jeg gidder i hvert fall ikke å kle meg i skjelettdrakta mi uten å drikke alkohol. Blir nok hjemme og ser en skummel film 😀

Hvilke TV-program ser du frem til å se i høst? 
– Jeg ser faktisk ikke på TV. Verken Peter eller jeg gjør det, så vi har ikke TV-kanaler en gang. Men netflix derimot. Uansett, jeg har ikke planlagt å se noe som helst. Tar det på sparket. For tiden ser vi på The Last Kingdom.

Er det noe du gruer deg til i høst?
– Å fly. Jeg skal fly til London. Ææææøøøåå. Kiler i magen på en fæl måte bare jeg tenker på det. Skulle vært lov å ta narkose først vettu. Det minner meg på at jeg er redd for narkose og. Sist gang jeg tok narkose fikk jeg en av legene til å stryke meg i håret til jeg fosvant inn i drømmeland, haha.

Shopper du på Black Friday?
– Både ja og nei. Jeg shopper når jeg har lyst, så det kan godt hende at jeg har kjøpt noe på Black Friday. Husker ikke. Det er ikke sånn at jeg sitter og søker opp alt som er billigere på Black Friday og drar for å krige om det liksom. Jeg kjøper noe når jeg der og da føler at jeg trenger det 😀

Har du noen hobbyer i høst?
– Forhåpentlig trening. Jobb blir jo litt som hobby da. Haha, jeg er så stakkarslig i mørke tider! Skulle virkelig ønske at jeg hadde en hobby som dro meg lykkelig gjennom høst og vinter. Nei, nå vet jeg det! Jeg skal lese masse, selvfølgelig! Jeg skal lese mange fine bøker og kose meg med god snacks. Åh, nå kjente jeg plutselig en liten lettelse på det som kommer.

Er det noe du craver spesielt på denne årstiden?
– Sol og varme.

Nevn 3 ting som gjør denne høsten ekstra bra:
– Tyskland, London, bøker.

Julen er 4 måneder unna. Har du noen planer for den?
– Har ikke feira jul med verken mamma eller pappa på 3 år tror jeg, så jeg har veldig lyst til å være i Larvik med familien min. Samtidig lurer jeg på om jeg heller skal jobbe, hvis jeg har vakter i den perioden, og så heller dra til Larvik etter det. Dilemma dilemma. Jeg gidder i hvert fall ikke å pynte til jul her hjemme hvis jeg skal reise bort. En plan som uansett er bænkers er Tre Nøtter til Askepott.

Hva liker du best med høstmoten?
– Jeg må ha komfortable, myke pjuskeklær. Føler meg som dritt i det, men det varmer i det minste. Det er en av tingene jeg elsker med sommeren – at jeg kan gå nesten naken. Tynne, lette plagg er det mest komfortable i verden.

Det var det. Nå skal jeg legge meg så jeg er opplagt til jobb i morgen. PS: Saltkjeks med selbu blå, akasiehonning og appelsin var skikkelig godt.