God morgen 😀 Etter at jeg var ferdig med den forbannade støvsuginga i går, tok jeg noen bilder av stua sånn den ser ut nowadays. Er jo morsomt å ha noe å se tilbake på etter at vi har fått stua eksakt slik vi vil ha den. Vi vil jo ha ny sofa etter hvert, nytt stuebord, sidebord, TV-konsoll og full pakke. Eller vi, sier jeg. Det er vel heller jeg som vil ha det. Peter vil ha nye ting som TV og soundbar osv. Er fornøyd med TV’en vår jeg, men Peter kunne fortelle for et par dager siden at han har kjøpt ny. Der gikk de spisebordstolene tenkte jeg. Men men, det blir nye møbler etter hvert og, selv om det er en sjarmerende og koselig krok.

Pledd strikket av farmora til Peter. Brun pute i gave fra tante og onkel. 

Under pleddet gjemmer det seg to puffer. Den ene til å ha ekstra pledd i, den andre til papp-sortering, hehe. 

Gulvteppe og stuebord fra IKEA. Hvite puter fra Jysk. Pledd fra Europris. 

Den ene coconut-bowlen fikk seg et par sprekker, så den brukes nå til stearinlys 😀

Ikke helt min stil, men jeg gjør det beste ut av hva vi har – og jeg trives godt. Jeg ønsker meg for eksempel en sofa i sterk farge (må tenke på den..) og marmorbord + sidebord. Greia er den at jeg ikke bare kan kjøpe én ting, for da kræsjer det med alt det andre, så jeg må spare til jeg har nok til aaalt på en gang, og da smeller det. Gleder meg til å friske opp hele stua. Den tid, den glede.

Egentlig er ikke stua førsteprio. Jeg vil myyye heller ha nye stoler til spisebordet, for jeg kan virkelig ikke fordra svart skinn, som vi har nå. Liker faktisk ingenting med de stolene. Yes yes, ha en fin dag!  <3