Er det ikke det da? Pelsklump på hodet forbinder i hvert fall jeg med Russland, men jeg vet ikke jeg. Synes uansett at lua til tante er dritkul, så kul at jeg bruker den fast hver gang jeg passer bikkje og hus, hehe.

I går grunna vi eeenda mer i leiligheten, med god hjelp fra mora til Peter. Etter det tok vi middagen på Vertshuset: tacopizza (uten kjøtt på halve) og buffalowings med kokkens hjemmelaga bbq-saus (jeg duppa med stekte loffskiver, men jeg skal innrømme at jeg smakte på kyllingen for to dager siden, men altså, jeg må jo smake på det de lager på jobb sånn at jeg kan gå god for ting når kunder spør, hehe!)…. Da vi kom hjem overtalte Peter meg til å bade i jacuzzi. Jeg sa «greit, men da får du ikke lov til å bli romantisk og klein oppi der». Så badet vi, og så begynte det å regne (halleluja) og vi ble enige om å stikke inn og se film i stedet. Vi skulle egentlig se Nattsvermeren, men nettet var så treigt på Viaplay at vi heller så American Beauty på Netflix. Elsker den!

Jeg kjørte med Peter inn til sentrum i dag tidlig, så jeg har sittet på Coop Extra «kafé» og spist frokost i dag, haha! Koselig. Jeg har nettopp vært på XL bygg og kjøpt nye 10 liter grunning. Så langt har vi brukt 30 liter, hoho! I dag skal jeg male det tredje og siste strøket på soveromma, og så de første strøka i gang og vaskerom.

Så fort Peter er ferdig på jobb stikker vi hjem til kosegutten Rico så han får tur, mat og kos, før vi drar på besøk til T&T og ser film. Jeg har fri fra jobb både i dag og i morgen, og i morgen skal jeg faktisk på spa sammen med ei jeg aldri har hengt med før, bortsett fra to ganger på fest, så det kan bli artig! Nå skal jeg drikke ferdig latten min (sitter på Kafé at the moment) og så er det bare å arbeide!