Da vi tuslet rundt på Karl Johan i går, ble det til enda et par sko (Ecco), en jakke (Zara) og så litt sminke fra H&M. Jeg kjøpte egentlig bare det jeg mangla i sminkepungen, bortsett fra hårklyper og strikk – de kunne jeg fint klart meg uten. Men blir man frista så blir man frista 😀 Hehe. Dessuten var de snasne og fine!

Leppestiften kjøpte jeg i fargen Biscotti, en lysbrun, kremet farge. Føler at det er det eneste jeg kler. Prøver å bruke litt farge på leppene i blant, men for det første liker jeg ikke å ha noe kliss i trynet, og for det andre føler jeg meg litt rar med det. Fra før har jeg en rosa, en orange og en rødbrun leppestift, men jeg bruker de aldri. Biscotti’n har jeg brukt hele tiden etter kjøpet, så den likte jeg godt.

På bildene ser dere en god øyenbrynsblyant fra Loréal, mini-contour fra Isadora, concealer fra True Match og kost fra… husker ikke. Sikkert H&M-merke. Oi, ser nå at strikkene er fra Bik Bok! Jeg kjøpte de vel med i farta da jeg fant en grønn og søt topp på tilbud.

Nå sitter jeg faktisk på toget på vei mot Otta, og nettet er innafor. Tok hundre år og få lasta opp bildene, men det kom seg til slutt. Det skal bli godt å komme hjem til leiligheten igjen. Kos dere så lenge – vi snakkes sent i kveld eller i morgen!