Jeg er Iris Taklo, 26 år ung og bor i Stryn med kjæresten min Peter. Vi er nyinnflytta i vår første leilighet sammen og koser oss godt på 85 kvm 😀 Jeg er ikke spesielt utdannet, men har da gått litt skole og enda litt til, pluss en del arbeidserfaring og kurs. Jobber nå som servitør og barista (basic) på Stryn Kaffebar & Vertshus, og trives ekstremt godt med det!

På fritiden min liker jeg veldig godt å henge med meg selv, introvert som jeg er, men jeg er en del med folk også, både fordi jeg noen ganger får nok av meg selv og må være sosial, og ikke minst fordi jeg tror det er sunt å omgås andre enn seg selv, haha. Ellers er jeg veldig glad i familien min, og de kunne jeg hengt med 24/7 – introvert eller ei.

Blogging har egentlig vært en stor del av meg de siste 8 åra. Jeg skriver blogg, jeg skriver dagbøker, jeg skriver to do-lister og jeg skriver ned drømmene mine osv. Jeg bare elsker å skrive ned ting, enten det er et blogginnlegg eller en handleliste! Bortsett fra blogging har jeg stor interesse for mat, universet, psykologi, drømmer og generelt det meste som er annerledes og tabu mellom himmel og jord. Jeg tenker vel mer på fjerne ting enn hva en gjennomsnittsperson gjør, og jeg har veldig ofte hørt at jeg er rar, men det er ikke noe jeg skammer meg over. Jeg synes jeg er bra 😀