Jeg var skråsikker på at merket på skoene jeg kjøpte var Ecco, men det var visst Xit. Butikken jeg gikk inn på var i hvert fall Ecco, hvis ikke har jeg blitt blind i tillegg til fjern 😀 Superbehagelige sko og kler det meste. Billige var de og! Eller 499 kroner. I mitt hode er det dyrt, men det var billig til å være Ecco. Og så fant jeg jo plutselig ut at det ikke var Ecco likevel, haha. Men det kan jo hende at de er billige til å være Xit..? Jeg har virkelig ikke peiling på merker. Jeg vet hvem Ole Henriksen er da! Applaus for meg.

Haha, jeg må leee. Jeg leste nettopp igjennom de siste innleggene på bloggen, og absolutt alle innlegg fra da vi kom til Oslo på fredag handler om at jeg skal spise sushi. Vet dere når jeg endelig fikk sushi?? TAKE AWAY på vei til toget hjemover. Men det var faktisk veldig kos. Jeg så fiskestank-frykten i øynene til de som satt i samme vogn som meg, da jeg åpnet takeaway-boksen, så jeg passa på å prate høyt om at det var vegetarsushi og ikke hadde fisk. Da tenker jeg folket var letta! Men fortsatt så lukta og smakte det sushi, for rå fisk i seg selv smaker egentlig ikke så mye. Det er alt det andre som gjør hele retten. Syltet ingefær for eksempel, et must.

Her er link til skoene. Jeg tror i hvert fall at det er de samme!