Jeg elsker fine gaver, og det var denne vasen vi fikk av tante og onkel da de var på besøk i forgårs. Pluss rosene! Er de ikke fine? Og vasen er bare så enkel og pen. Synes det er litt kult at det følger med ‘ægthedsbevis’, hehe! Bare lappen var jo fin å se på.

Jeg har mobilfri i dag, bare for å teste om det hjelper på stresset i kroppen. Så ingen telefon eller internett, bortsett fra dette blogginnlegget. Vil heller fokusere på slutte-å-røyke-boka mi, så får vi se om jeg er fri fra nikotin i morgen. Anmeldelsene om boka er bare helt ‘superenkelt å slutte, men likevel føles det som magi’. Jeg har bare leste 1/5 av boka, og fortsatt ingen tro på at det kommer til å funke. Men det står faktisk i boka at det har ingenting å si om man tror eller ikke, så lenge man ikke lar vær å lese resten av boka. Så jeg skal selvfølgelig lese hele, har nada å tape!

Håper dere har en god torsdag, vi snakkes i morgen!