Halloo! Nå mens dere leser dette er Sunniva og jeg på vei til Oslo. Der skal vi møte søstra mi og ta båten til Tyskland. Har gleda meg sykt lenge og gleder meg til jentetur. Med denne klanen her kan det ikke bli annet enn katastrofe 😀 Neida. Vi skal spise like mye som vi drikker. Hehe.

Var så koselig å se mormor igjen, og håper jeg får satt av litt mer tid når jeg er tilbake i Norge igjen. På lørdag tok jeg bussen til Hamar for å møte Sunniva på jobben, og da kjøpte jeg meg en mæd digg salat på Espresso House. Har spist salat der før, og jeg.elsker.dem. Søtpotet, quinoa, granateple og masse annet digg! Denne gangen tok jeg søtpotet og fetaost. Jeg trøkte i meg hele skålen selv om jeg var mett etter halve, men det er jo ikke noe nytt.

I går tok vi livet med ro, drakk masse kaffe, besøkte tante, besøkte mormor, var i lekeparken, kjøpte SUSHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (ilu) og pakket ferdig til Tyskland. Må bare avslutte med å vise dere eldrehjørnet/gamlestova hjemme hos Sunniva. Det er så fint!

Yes yes, Kiel-ferga tar 46 timer eller noe sånt, og på den tida gidder jeg ikke prøve å få internett en gang (vil ikke få telefonregning på 15 000 for å si det slik), sååå vi snakkes om 3 dager håper jeg. Kos dere 😀