Hella! Nå har jeg akkurat komt hjem fra jobb hvor det er busybusy med midtsommer-rockfestival og full rulle. Tenkte bare å vise dere middagen vi hadde i går, vegetarrett med couscous, søtpotet, restesalat fra dagen før, squash, brokkoli og hjemmelaga dressing av mager kesam, hvitløk, salt, pepper og sukrin. Jeg elsker denne middagsvarianten, men jeg vet at Peter ikke er særlig begeistret. Han blir jo fort mett hver gang, haha. Men det er greit for meg for da spiser jeg det til lunch på jobb dagen etter.

Nå skal jeg bare fikse håret før vi kjører til Oldedalen for å feire sankthansaften med la familia. Har hørt rykter om at det blir rømmegrøt og vafler, woop woop, nå skal det feires! Etter det har jeg lyst til å dra hjem og lese mer i Papillon-boka mi, herregud jeg elsker den. Går hele tiden og lurer på hva som skjer next, haha. Den bør leses av ALLE.

Ønsker dere en fin feiring!