Vi lever i en verden hvor det er helt innafor å se en sesong av en serie på to dager, and I love it! Er ikke så ofte jeg føler at jeg har tid til å se episode etter episode, men kommer jeg over en som fanger meg i løpet av de første 30 minutter – da er jeg solgt! The Punisher er absolutt den beste serien jeg har sett (hvis man ser bort fra GoT, men det er en helt annen sjanger såå ja).. Pics and review:

The Punisher handler om Frank Castle (som er The Punisher) og hans hevn etter dem som drepte kona og barna hans. Han har gode slåssferdigheter fra fortiden som soldat, og samme som for tidligere kolleger kan det være tøft med et ‘normalt liv’ etter et liv i krig og jævelskap. Samtidig som han prøver å finne de skyldige, prøver en politietterforsker å finne han for å hjelpe, men Castle stoler ikke på noen, med god grunn.

Oppi det hele er det en hacker som har bevismateriale mot et drap som kobler alt. Det er en kamp om å avsløre sannheten for folket. Hvem er de skyldige? Tidligere soldater med bagasje, eller myndighetene? Ingen kan stole på noen, og det er utrolig spennende!

Jeg elsker at det aldri er kjedelig å se på, og man vil bare se mermermer. Masse slåssing, masse digg prat og mange fine folk (heh). Vanligvis synes jeg at slåssing og bråk blir så masete, men akkurat i denne serien er slåss-scenene så bra at de kan godt slåss for alltid for min del. Vet ikke hva mer jeg kan skrive for at dere skal få lyst til å se det, og merker at anmeldelser ikke er min sterkeste side å skrive, hahaha. Jeg hadde nok skrevet mye bedre hvis minnene var friske, men nå er det en stund siden jeg så serien. Jeg gleder meg til jeg ikke husker noe fra serien og kan se alt på nytt. MUST SEE!