Halla goodfellas! Nå har jeg vært flink pike og bestilt time til celleprøve, wuhuu! Da var skummelt steg nr. 1 unnagjort – nå venter bare selveste celleprøva, etterfulgt av selveste svaret på celleprøva. Men nå skal jeg leve fint, være rolig og blid og ikke tenke noe mer på det. Bare jeg ikke glemmer legetimen. Hadde jo tatt seg ut.

Tenkte å si noen ting om de to eneste kosttilskuddene jeg tar. Etter at jeg ble veganer begynte jeg å ta sånn flytende Floradix Formula, men det er så dyrt og ble altfor fort tomt, så jeg velger heller å se om jeg får mangler av kostholdet mitt etter hvert, så får jeg heller ta det derfra. (Jeg er forresten ikke veganer lenger, heller mer vegetarianer)…

Hair Care begynte jeg å kjøpe etter at Ida Wulff hadde skrevet om det fire ganger. Har hatt perioder hvor jeg glemte å ta det, men ellers har jeg vært veldig nøye med akkurat dette produktet. Jeg tror jeg tok det så godt som fast i 6 måneder, uten at jeg merka noen stor forskjell, og var fortsatt passe irritert på alle babyhåra mine, som dessuten hadde blitt mange fler. Så slo det meg at de babyhåra var jo nye hår, på grunn av Hair Care, haha! Uansett ble jeg greit blakk tidligere i sommer, så da måtte jeg melde meg av abonnementet. Og det er dét jeg liker så godt med Hair Care: kjempeenkelt å bestille – til og med enda enklere å avslutte! DET er det ikke mange pilleprodusenter som har ass. Bestill Hair Care her.

EnergyPlus er en annen historie. Det startet en gang i 2014 da jeg gikk tur i Brumunddal og uheldigvis gikk forbi en ung, svensk selger. Han holdt en lang tale om polarkrill, mens jeg sa gang på gang at jeg seriøst ikke trengte polarkrill. Så sa han de magiske ordene «det eneste en nordmann mangler.. det er polarkrill!» To uker senere lå det to pakker polarkrill i postkassa mi.

Tidligere i sommer ringte jeg Vitamail og sa at jeg ville avslutte abonnementet siden jeg ikke har råd til å ha det lenger. Dama på andre siden av linja anbefalte jo da EnergyPlus, jeg sa nei takk, hun sa at det var gratis med en pakke, jeg sa nei takk, hun sa at det var ingen bindingstid, og jeg sa GREEEEIT jeg tar den! En uke senere lå det i postkassa mi, og siden den gang har det bare fortsatt å dumpe ned i postkassa mi. Koster penger gjør det og. Jeg tar kosttilskuddet, men vil ikke si at jeg trenger det, og jeg vil avslutte det, meeen da kommer de selgerne til å anbefale noe annet som jeg føler meg tvunget til å si ja til. Huff, jeg er så svak.

Hair Care = Thumbs up
EnergyPlus = ………. haff……..

Dette er det beste kosttilskuddet, hehe. En neve om dagen holder sjakk i magen! Neeeida. Nå skal jeg prøve å ringe banken en gang til, før jeg retter nesa mot leiligheten og jobber enda hardere enn i går. I morgen må jeg nemlig vaske ned leiligheten så vi kan legge strivegger eller noe slikt. Ha en strålende dag!