Dette er heretter min favorittmaske. Har bare brukt den 3 ganger så langt, men er så fornøyd. Da vi var på Kiel-turen forrige uke ble det masse alkohol og mat, så da vi var innom parfymeriet på båten spurte jeg de rett ut om de hadde en maske som fjerna fyllesyke i fjeset, og det fikk jeg. Den har fint design, lukter godt og etterlater huden myk og glødende.

Enkel å påføre og like enkel å rive av, hvis man ser bort fra litt lugging i kinnskjegget, hehe, men det tåler vi 😀 Denne skal jeg kjøpe hver gang jeg er på Kiel-ferga fra nå av, men da må jeg kjøpe fler, for jeg er der bare én gang i året. Nå har jeg som mål å bruke opp de produktene jeg har fra før av, og så holde meg til faste ting jeg er fornøyd med. Ikke fordi jeg ikke har lyst til å bruke penger på å prøve nye ting, men fordi jeg liker å ha det ryddig i skapene, og det funker ikke med flere forskjellige produkter av samme produkt, ikke sant. Skal i hvert fall bruke opp et produkt før jeg kjøper en ny!

Jeg husker ikke hva jeg betalte for den, men det var i mellom 100 og 200 kroner. Det er innafor! Åh, nå kom jeg på et lite gullkorn fra Kiel-turen:

Camilla: Er puppane mine utafor eller innafor kjolen nå?
Meg: De er litt utafor, men i mine øyne er de innafor uansett! Bææææm.

Nå sitter jeg i sofaen, prøver å bli helt frisk før jeg skal jobbe i omsorgen i helgen, og starte i ny jobb på mandag. Det blir spennende! Er sykt nervøs og håper det går bra. Jeg er frisk nok, hals- og ørevondt er borte for lengst, men jeg har så latterlig trykk i hodet og vondt i bihulene. Blir jo gærn av mindre. Det blir nok bra snart! Ha en fin dag <3