Disse bildene ble faktisk tatt neeesten nettopp, så det var ganske mørkt her. Ganske imponert over redigeringsprogrammet. Selv om kvaliteten selvfølgelig hadde vært mye bedre i dagslys. Vel vel.

For noen dager siden var det ei ansatt på Jernia som var så snill og lot meg få låne med meg en lyspære hjem. Vi har nemlig ikke dimmer til der lampa er koblet til, så vi trengte en lyspære som ikke ble for sterk. Denne var akkurat passe, så da var det bare å spasere ned igjen og betale for meg. Ikke var den dyr heller. Når lyset er på ser det ut som lysstråler i sikksakk-mønster!

Peter og jeg tok ‘ukes-daten’ vår på Vertshuset i stad. Vi har ikke vært på date siden vi var i Oslo i slutten av januar og brukte mye penger på mat (og valentines da), så nå smakte det godt med en skikkelig middag jeg ikke hadde laga selv. Det tror jeg Peter satte pris på også, haha. Nå skal jeg ta meg en liten powernap, for jeg holdt på å fryse ihjel i natt og lå våken altfor lenge. Visste dere at Arktis har 30 grader over normalen nå? På denne tiden ligger det vanligvis på 30 minus, og nå er det 2 plussgrader liksom. Slikt freaker meg ut, men  veldig fascinerende. Ha en fin kveld videre <3