Jobbhelgen er atter en gang over, men denne gangen har jeg fri søndag, og jeg kjenner at det skal bli godt! Etter jobb i dag dro jeg rett hjem, hang opp en klesvask og satte på en ny. Har lagt meg i senga for å varme sommerkroppen. Og med dét mente jeg at jeg liker sommer og ikke er skapt for vinter, haha, blir automatisk selvdigging når man skriver før man tenker.. Men det er lov det og.

Middag på Vertshuset.

Pappa overførte noen bursdagspenger for middag, så da ble det bursdagsmiddag på Vertshuset torsdag kveld. Dagen før, på selve bursdagen min, stakk Ingeborg, Bengt og jeg til Eid for å spise god mat på Magnifikk. Det var veldig koselig at de orka å henge med meg selv om de begge kjørte bil og jeg drakk drinker. Er lov å feire at det er tre år til jeg er tretti.

Dessert for oss som ikke er glad i dessert.
Vegetarkjøttet quorn med blåmuggost og verdens beste bernaisesaus.

I morgen hadde jeg planer om å ligge rett ut og ikke gjøre en dritt, men så kom jeg på at jeg må vaske klær og pakke. Er allerede godt i gang med klesvasken. Herregud så spennende lesning. Ellers har jeg bestemt meg for å vinne full pott på lottoen i kveld. Det må jo være min tur snart. Nei, nå skal jeg spise pyttipanne. Snakkaaaas.