En gang i mai (tror det var den tyvende faktisk), tok pappa og stemor oss med opp på Hoven en tur. Peter og jeg hadde ikke vært der før, selv om vi bor typ rett rundt hjørnet. Det var imponerende fint der! Restauranten var også noe helt annet enn jeg hadde sett for meg, mye større og åpen på en måte. Kjempesnilt av dem å spandere turen på oss! Jeg skrev på bloggen i juni at jeg skulle dele bildene med dere, men så har jeg ikke gått gjennom bildene før nå, haha treegt.

Typisk meg å leke høy når jeg er høyt oppe 😀 😀 Vi spiste god mat og hadde godt i glasset, og passet på å knipse maaange bilder, som da er grunnen til at jeg ikke har orka å fikse bildene før nå.

Veldig fin aktivitet å finne på hvis dere noen gang tar turen til Stryn. Mange velger å gå via ferrata opp 😀 Det har jeg fortsatt ikke prøvd, men jeg skal tørre det en dag! Kommer til å svime av når jeg ser ned, men det får bare være.