Nå har jeg gitt meg selv et kallenavn igjen. Det har ingen ting med kokain å gjøre – det er bare det at jeg er så utrolig dyktig når det kommer til å stripe mitt eget hår. Nei, nå ljuger jeg. Det har blitt mislykka flere ganger, men i kveld gikk det bra, og når ting går bra blir jeg litt for høy på meg selv. 

Nystripet hår.

Etter jobb i dag måtte jeg rekke senteret for å kjøpe ny øyenbrynsblyant, blåshampoo, hårbleking og wax. Livet er hektisk og full av viktige gjøremål skjønner dere. … Jeg fikk plutselig dårlig tid siden jeg hang på jobb etter jobb for å se på og snakke om kunstnere med en kollega. Jeg fikk se tegningene hans, og han er utrolig flink, så han skal få tegne meg etter nyttår, lucky guy! Uff, vinen som snakker igjen. Eller har jeg nevnt at jeg har drukket vin? Uansett, det er meg en ære at noen gidder å tegne meg.

Nå vet jeg ikke hva mer jeg skal skrive, så dette blir et dårlig innlegg. Egentlig så synes jeg at korte innlegg på andres blogger er fantastisk, men når jeg skal skrive et innlegg selv så føler jeg at jeg må ha med alt, hvis ikke holder jeg ting utenfor, på en måte. Sykt irriterende egentlig, for jeg klarer jo nesten ikke å skrive at jeg har vært på Kiwi en gang uten å ramse opp hva jeg har kjøpt, haha. 

Men nå må jeg sove. Ny dag i morgen, som skal bli awesome, og på onsdag har jeg bursdag, pluss en bursdagsplan, så det gleder jeg meg til 😀 Dere får sove godt.