Det er helt sykt at jeg har snusa i snart 11 år. Har ‘slutta’ flere ganger, men aldri mer enn 30 dager. Sykt bra viljestyrke, heh. Jeg var en tur innom Coop’n i stad for å hente pakke, men så måtte jeg jo se meg rundt i tilfelle jeg trengte noe. Og da ble det denne boka! Den handler riktignok om å stumpe røyken, men hvis jeg bare bytter ut all ‘røyk’ med ‘snus’, og alle ‘sigaretter’ med ‘snusklyser’ så kan dette gå veldig bra!

Jeg gidder ikke å si at jeg har troa, for det har jeg sagt før og det funker ikke. Det får rett og slett bare gå som det går. Snusing er ikke digg lenger en gang. Kun en irritasjon. Eller en irritasjon som er litt digg, haha. Håper dere vil ønske meg masse lykke til med slutteprosjektet! Ikke at det hjelper det heller. Oooooooptimist.

Ellers holder jeg på å se dokumentaren «Minimalism». Handler om to karer som ‘kastet bort’ hele 20-åra på karrierestigen, samtidig som de ikke forstod hvorfor de aldri ble lykkelige over alle pengene de tjente og alle tingene de eide. Helt til en av dem en dag kom over en minimalistisk måte å leve på og følte seg mye friere og gladere. De trenger ikke mer enn det de trenger. Man trenger ikke 10 lamper for eksempel, hvis man tenker over det.

Jeg satt i starten av dokumentaren og tenkte at jeg trenger alt jeg har. Halvveis uti dokumentaren stod jeg på badet og kastet alt av produkter jeg innbiller meg at jeg bruker. Så pakket jeg bort litt stæsj her og der. Og så vasket jeg badet. Til slutt smurte jeg meg med selvbruning, for dét trenger jeg. Nå skal jeg se resten av reisen til disse karene, før jeg skal begynne å forberede lasagne til middagsbesøket i kveld.

Det går bedre med høyrepuppen i dag sånn by the way.