… bare første bowlingrunda da. Andre runda kom jeg på tredjeplass, av fem. Bowling er veldig gøy når man ikke gjør det så ofte. Nå har vi spilt det innimellom når vi har vært på besøk i Hamar eller Larvik, og da er det litt luksus, haha! Da jeg bodde i Larvik ble det bowling typ en gang i måneden, og da ble det litt sånn at man bare slang kula ut og dreit i hvor den traff – det var bare noe å finne på. Nå får jeg litt konkurranseinstinkt og gjør mitt beste.

Jeg har drukket fire drinker i kveld også, og jeg forståååår ikke hvordan jeg har overlevd før. Jeg blir jo helt sjallabais av dette her. Ligger allerede i senga, og la meg allerede ned på stolene midt i bowlingrunde nummer to. I tillegg klarte jeg å kaste kula bakover en gang! Det har jeg faktisk gjort før. God underholdning da i hvert fall, tror jeg fikk oppmerksomheten til alle i hallen der.

Ellers fant jeg ny jakke i dag! Viser dere i morgen. Det er et stort problem med meg og jakker, for 99% av jakkene jeg prøver er for store 🙁 The struggle is real. Har prøvd sikkert 15 jakker i dag, og da blir det litt sånn at jeg bare må nøye meg med den som endelig passer. Men jeg er veldig fornøyd med den jeg kjøpte! Ellers har jeg kjøpt litt h&m-sminke som jeg også kan vise senere. Mitt første contour-sett! Henger litt etter si. Resten av folka sitter i baren på hotellet, og jeg vurderer om jeg skal legge meg nå eller gå ned og være sosial litt til, men jeg har så lyst til å være opplagt under hjemreisen også. Btw så var frokosten på hotellet helt grei. Croissant med sjokolade og sånt, fuck yeeeeeah digg! Og anananas. Og jeg har ikke fått sushi i dag heller!!!!!!!!!!!!!! Men på taxituren i stad så jeg en sushirestaurant jeg var på med jobben i fjor, så DIT skal Peter og jeg i morgen, mens resten av gjengen kan kose seg med burgere på Friday’s. Fysøren som jeg gleder meg. Beste sushien jeg har smakt! Tror det heter Sumo Sushi, på Solli. Det var forresten på Solli vi bowla. Hvis dere følger meg på instagram @iristaklo kan dere se meg ta en strike og eie alle.