Jeg må bare skrive tilbake på en tekst som «Grimcorn» la ut på instagram, om noe som ga meg en skikkelig ahaa-følelse! Jeg er veldig sånn som øver en viss periode på å bli glad nok, før jeg gir opp og tenker fuck this life, og så går det et halvt år før jeg prøver på nytt – i en ond sirkel. Denne her fikk meg til å skjønne viktigheten av å trene litt på happiness hver dag, og ikke ta alt på en gang for så å dette ned i en mørk dal på nytt. Her er hele teksten:

We accept the love we think we deserve. <– True! Ey! Here’s a tip for you that has helped me: Make it a part of your daily routine to watch videos or read texts about self growth. Personally I used to get urges sometimes and watched 20 of those videos in one day, but other days I couldn’t bother to be self aware and work on myself because IT IS EXHAUSTING sometimes! But now I’ve realized that our BELIEFS are what controls our life: your mood, your relationships, your circumstances etc.. and to change your beliefs you need to constantly remind yourself of them. The same way your parents, teachers and kids at school have over several YEARS made you believe you are not good enough, the world is unfair, rich people are assholes, you are clumsy.. (or whatever it is that you believe about yourself and the world). You need to erase your conditioning and find YOUR TRUTH. You are limitless!

Smart jente! Og bare for å gå enda dypere: tenk da, alt det du mener og tror er sant, kommer av alt du har blitt fortalt av de rundt deg, av media, under oppvekst og i dag. Det er rart at vi alle er så sikre på at hver sin sannhet er det som er sant. Det sier jo seg selv, egentlig, at ingenting er sant, eller at alt er sant, siden vi alle mener forskjellig om alt. Det ble muligens litt for dypt, jeg ser den, men kanskje dere skjønner hva jeg mener når jeg sier religion. En del av oss er vel ikke spesielt religiøse, annet enn at vi kanskje heller litt mer over på univers og stjerne og energi og glitter (heh). Men hvordan kan en kristen person stole hundre prosent på at sin religion er den riktige, bare fordi foreldrene videreførte troen da han eller hun ble født? Hvorfor har de rett, når vi har sykt mange muslimer som mener det samme om sin religion, og buddhister, hinduister, scientologi, THE SECRET, og «gudene» vet hva (hehe).

Poenget mitt er: det eneste vi kan være 100% sikre på her i livet, er at ingenting eller alt er sant, og da bør man faktisk ikke tro på at en selv ser unormal ut, eller at en er clumsy, eller at en ikke fortjener å ha det bra osv. Ingen vet fasiten, sånn egentlig, vi bare lager vår egen. Alle fortjener å ha det veldig bra, eller alle fortjener å ha det veldig dårlig, for alle har jo noen dårlige sider. Eller? Hmm. Noen mener nok at jeg fortjener verdens beste liv siden jeg er så snill og søt, og så har vi helt sikkert noen som mener jeg er helt idiot og ikke fortjener en dritt, og så har vi selvfølgelig flesteparten som ikke kunne brydd seg mindre om mitt liv. Hvem har rett og hvem skal man tro på? Jeg velger i hvert fall å tro på at jeg fortjener verdens beste liv! Og da har jeg laget min egen sannhet.

Et godt eller ondt menneske finnes utifra hvordan dagens samfunn ser ut, hvilke ting vi mennesker har bestemt er sant eller ikke, normer. Hans Georg på 50-tallet knakk nakkene på sine to katter fordi han ikke hadde råd til å fôre de lenger. Alle syntes at han Hans Georg var en knakandes fin kar. Hans Georg i 2017 er derimot helt psykopat som kunne knekke nakkene på kattene sine, og fortjener dødsstraff omtrent. Men å ta kattene sine til dyrlegen så de kan drepes med sprøyte full av gift – det er helt innafor. Er det ikke rart? Jeg mener, at folk er imot dyremishandling er ikke rart, men for 60 år siden «fantes ikke» dyremishandling på samme måte, fordi folk tenkte ikke over dyr på den samme måten som i dag. Hans Georg er jo uansett den samme, men om han er god eller ond er det visst tiden som bestemmer, hvilket betyr at han er ingen av delene, sånn egentlig. Han er bare Hans Georg. Konklusjon: Vær den du vil være – for det vil alltid være noen som misliker deg eller valgene dine uansett! PS: Ikke knekk nakken på katta de. Det var bare et eksempel. I min verden er ikke det å knekke nakker helt greit 😀

Hoff, jeg dævver av meg selv snart. Så mange tanker. God natt!