God morgen til dere 😀 Nå har jeg jo vært våken siden halv åtte, rukket å se litt av God morgen Norge, spist hotellfrokost (som var dritbra), dusjet og stelt meg. Likevel sitter vi i senga igjen, blogger og ser på TV, før sen utsjekk klokka to. Deilig å ta det med ro.

Rommet vi har på Comfort Hotel Karl Johan er skikkelig girly og pink, perfekt for to jenter på tur, bortsett fra at rosa svir bittelitt i øynene mine. Men men, interiøret er pent og rent. Bakgården liker jeg enda bedre, så der måtte jeg knipse noen bilder i stad.

Så trivelig atte! Det er både restaurant og bar her (no shit), men vi kjøpte heller takeaway-mat fra Meny av alle steder, heh. Chilla med mat på senga. Tidligere i går etter at vi fulgte Sunniva på toget, satte vi oss ned med en flaske på deling hos Cafe Cathedral. De gangene Peter og jeg er i Oslo har han så lyst til å sitte der, men så er det alltid så sykt stappa med mennesker. Camilla og jeg fant et ledig bord for to. Veldig fin plass! Ved siden av drikka hadde jeg en skål med god kvalitetsoliven. Helt perfekt, og jeg forstår godt hvorfor Peter vil ha bord her <3

Nå skal vi bare slappe av så godt vi kan før begge skal på toget i hver vår retning. Kiel-tur er fantastisk og jeg gleder meg allerede til neste tur, men FY SØREN å kvisete jeg blir i trynet av denne reisinga og drikkinga! Londonturen skal ikke være annet enn sunn mat og glede for huden, haha. Kos dere i dag <3