God kveld og god mandag! På tide med en liten oppskrift 😀 Jeg skrev nettopp en laaang tekst om følelser og full pakke, og så tenkte jeg at nå er det nok med sutringa mi! Hvis jeg skal slutte å være deppa så må jeg i hvert fall slutte å «dyrke» det, selv om jeg ikke mener å gjøre akkurat det. Jeg tror at for å ha et positivt liv så må man ha en positive mind, haha, og ikke minst fokusere på de fine tinga, ikke bable mer om hva som gir dårlige vibber. Så nå skal jeg prøve så godt jeg kan å være snill mot meg selv framover. Nå ble det dypt igjen likevel gitt. Det var jo granolaen min jeg skulle snakke om!

Jeg liker at ting går raskt og enkelt, og er ikke typen til å hive ananasjuice og blomster i frokostblandingen min liksom (eller jo kanskje..) Den jeg laga sist varte en stund. Brukte den i havregryn, i fruktsalat og som topping på proteinshakes. Nam! Dette er da andre runde, og jeg går veldig god for den lettvinte metoden!

Dette gjør du:
Hakk opp mandler, cashewnøtter og valnøtter
Bland alt sammen med 4 dl. havregryn
Bland 1 dl. vann med 2 ss honning og rør det inn med resten
Stek på 140 grader i 50 minutter

Det er alt man trenger 😀 Sist hadde jeg kokos i etter at det var stekt, men jeg dropper det denne gangen. Kan bare blande det inn hvis man får lyst på det ellers. Peter og jeg ser på The Last Kingdom for tiden, så nå skal vi fortsette med nettopp dét. Ha en fin kveld <3