Jeg vet ikke om jeg nevnte hvilket hotell vi bodde på i Oslo, men det var i hvert fall Scandic Victoria. Det er under oppussing, så det mangla litt varme i 2. etasje hvor baren var, og ellers var matsalen på en midlertidig plass, og så gikk hovedutgangen i lås innimellom, men ellers var alt tipp topp – og veldig fint at de pusser opp. Vi fikk jo også se før og etter siden vi var der under hele greia. Fine møbler da vi kom, og enda finere møbler da vi dro.

Slike stoler kom til lobbyen i går, og før det var det litt mer.. tja, fløyelsstoff og greier? Haha, jeg vet ikke navna på forskjellige møbelstiler. Uansett er det mye mer enkelt og stilfullt der nå.

Baren i 2. etasje. Masse fint 😀 Vi var veldig fornøyde med Scandic Victoria. Greie priser, veeeldig nærme Karl Johan (der alle vi turister liker å gå fordi vi ikke vet bedre), og kjempefine rom. Store bad og gode senger – alt en kan be om. Hadde kanskje vært litt mer moro hvis flere brukte baren, men det viste seg visst at hele hotellet var på Disney on Ice mens vi var der. Og jeg slo som vanlig til med brain da jeg måtte tusle alene et par ganger:

I resepsjonen dag 1:
Meg: Heei. Selger dere alkohol her? Det er ikke noe på rommet.
Han: Ja det er i baren i andreetasjen.
Meg: Øøh okej. Skal jeg bare ta med det jeg vil ha liksom? Jeg har ikke vært der enda.
Han: Ja altså du kan skrive det opp på rommet ditt, eller bare betale når du er i baren.
Meg: Åssen betaler jeg da? Eller står det en person der og passer på kanskje?
Han: Det er en bartender der. I kassa i baren.

Og DA gikk det opp for meg at det var en ekte bar med ekte ansatt, og ikke et barskap man skulle forsyne seg fra. DING DING.

I resepsjonen dag 2:
Meg: Eeeh hei. Selger dere kondomer her?
De: Nei dessverre, men de selger på kiosken rett over gata her.
Meg: Han kan vente til i morgen, det er for kaldt ute.

I resepsjonen dag 3:
Meg: Heei. Jeg finner ikke igjen matsalen, frokost liksom.
De: Åja da må du opp til 8. etasje.
Meg: Åååja! *begynner å gå opp trappa*
De: ÅTTENDE etasje.
Meg: ÅTTENDE ETASJE?? Herregud det merka jeg ikke i går.

Yesss, vi kom hjem til leiligheten i elleve-tiden. Nå blir det senga hvert øyeblikk, og jeg haaar så vondt i høyrepuppen :O Skjønner ikke hva som er galt, og i stad var det så hovent oppå der at jeg trodde nippelen hadde flytta 3 cm opp. Men men, det har skjedd før så jeg velger å bare ta det helt med ro. Greit jeg bæder litt, men jeg vil ikke til legen. Okej jeg skal til legen hvis det fortsetter i tre dager til. Sikkert bare forkjølelse i en kjertel! Goood natt.