Endelig hjemme fra jobb! Med endelig mener jeg ikke at jobb er fælt, men jeg misliker sterkt å kjøre når det er mørkt og vått. Ser jo ingenting jeg da! Jeg er sikkert en stor irritasjon for andre bilister når jeg kjører under mørke og våte forhold, haha. «Shit shit shit, der borte kommer en stor vanndam, jeg kommer sikkert til å få sånn derre vannplaning og ta salto over autovernet og havne på bunnen av havet. Slakker ned til 50 jeg. Oi sann, der var det visst en lomme jeg kunne stoppet i for å slippe forbi alle som er bak meg. Jaja, too late. Shit, bak treet der framme kaaaan det faktisk sprette ut en hjort, og det kaaan hende at jeg ikke rekker å se den» Akkurat sånn er det når jeg må kjøre når det regner på kveldstid.

Rico har fått to gode turer i dag siden Peter ikke visste at vi gikk tur før jobb i morges. I tillegg har han fått en halv skål for mye mat, siden Peter tydeligvis tror at jeg ikke mater bikkja heller, haha. Hvis dere lurer på hvorfor det ser ut som at jeg er full av blod på genseren, så er det bare smoothie-søl altså. Jeg klarte å mose noen kirsebær på jobb med overkroppen, ikke spør meg hvordan jeg får til den slags.

Og forresten! I dag er FØRSTE gang jeg har gått uten sminke på jobb i løpet av to år på Vertshuset. Det er jo helt sykt. Burde feire med en pakke nudler kjenner jeg. Er mæd sulten. Grunnen til at jeg droppa sminke er fordi jeg er helt tom for maskara, og da dreit jeg i hele greia. Dessuten hater jeg å være avhengig av ting, blant annet sminke, så dette føles faktisk veldig deilig.

Nå skal jeg spise nudler og vaske håret! Eller som jeg sikkert hadde sagt på ekte: Nå skal jeg vaske nudler og spise håret. Egentlig ville jeg på kino og se Annabell eller hva den het, men da kommer jeg ikke til å tørre å dra hjem igjen, så jeg tror jeg chiller for meg selv i stedet. Kos dere i kveld!