Goood kveld. Har dere det fint? Storesøster og jeg ligger på hotell i Oslo nå, passe slitne etter Kiel-tur. Vi har hatt det litt for morsomt, og jeg har ikke hatt så mange latterkramper på evigheter. Får jo ikke puste mellom slaga vettu. Tok kaka i natt da jeg skulle si til noen tyske folk «nice to meet you, it’s been great» og jeg selvfølgelig sa «nice to meet you, ich bin great» <— Sjøøøldigger her ass! Det verste er at søstra mi har det på film, og jeg skjønte ikke at jeg sa det feil før jeg så filmen i dag. Klasse!

Da vi kom i havn i Kiel i går, var vi så reduserte og sultne at vi gikk rett inn på det første stedet med mat – Vapiano. Vi gikk inn der for to år siden også, men da hadde de ikke begynt med servering enda. Heldigvis var de tidlig på’n denne gangen!

Vapiano har et ganske kult opplegg med måten man bestiller og betaler på. Med en gang vi kom inn fikk vi et kort hver (som et slags bankkort), og så fikk vi beskjed om å bestille fra de standene vi ville, og drinker i baren. Hver gang vi bestilte noe så scanna de det kortet vi hadde fått tildelt, sånn at ordrene ble lagret på det. Da vi var ferdige for dagen leverte vi kortene i skranken og betalte for alt som var scannet inn på korta. Gøy 😀 Billig også! For pizza, pasta, lasagne, pannacotta, 2 juice, 1 flaske vann, 2 mojito og en Long Island Iced Tea ble det bare rundt 600-700 kroner. Ikke gærnt.

Her ser dere litt av uteområdet hvor vi satt etter at vi hentet maten vår på disken. Veldig fin plass, både inne og ute, og ekstra pluss for nydelig mat og sterk drikke. Vapiano blir fast plass heretter!


Nå skal jeg sove ass, er helt utslitt, og jeg skal til London i morgen(!!).. Der blir det ikke en dråpe alkohol i hvert fall, det skal være snickers og twist. Satser heller på vegetariske restauranter og Harry Potter studio og slike koselige ting 😀 Snakkes i morgen!