Sola stråler igjen! Det gjør meg sjelfull og glad. Peter og jeg sov lenge i dag, spiste ristet brødskive med peanøttsmør og jordbærsyltetøy til frokost, under en episode Team Bachstad (selvfølgelig..)

For tre dager siden kjøpte jeg to nye planter, en med påskeliljer, og en annen med snøkrystall-tulipaner (oversatt fra engelsk). Ganske morsomt, for jeg har aldri sett eller lagt merke til denne typen tulipaner før, men jeg sa nettopp til besøket at det ser ut som tulipaner med snøfnugg, og så heter det visst det. En av de som er på besøk mente det het «fylte tulipaner», og det kan jo hende de heter det på norsk. Ikke vet jeg, men fine er de i hvert fall. Påskeliljene fikk plutselig en magisk fart på seg og spiret ut så raskt at jeg kunne nesten ikke tro det en gang. Jeg så bort på dem og ble glad da det hadde kommet ut to gule søtnoser. Så fortsatte jeg å se på TV en liten stund, så bort på planten igjen og da hadde alle blomstene tittet fram! Så gøy.

Jeg er fortsatt hekta på å bruke vaser eller andre gjennomsiktige ting som blomsterpotte. Synes det er så fint å se jord og røtter også. Liker det veldig godt faktisk! Da jeg begynte med det var jeg redd for at det ikke var bra for blomstene, men så langt går det veldig bra. Håper bare at det ikke er tortur for dem å ha røttene i dagslys…? Kanskje det bør være mørkt.. Let me know.