Morning! Døden er en rar sak, like rar som deg og meg og all eksistens i grunn. I dag har døden brakt meg en ny favorittlåt, av alle ting. Det viser seg at XXXTentacion ble skutt og drept sent i går, norsk tid, og det viser seg også at jeg ikke hadde hørt om han en gang. Så jeg måtte jo søke opp alle sangene hans, og jammen falt jeg hardt for «Sad«. Den går på repeat mens jeg drikker grønn te og gjør meg klar for dagen. Det er rart at vi får så mye sterkere følelser for ting når døden er innblandet. Hvis jeg hadde hørt denne sangen mens han var i live, er det ikke sikkert at jeg hadde likt sangen. Spesss.

Fra død til overfladisk, jeg tenkte å vise dere veska mi – den eneste med et merkenavn, og den eneste jeg hadde råd til, haha. Jeg synes den er kjempefin 😀

Fra Nelly.com – 40% rabatt 😀

Rosa er noe jeg alltid må tvinge meg selv til å bruke. Vet ikke hvorfor jeg prøver å gå med det en gang. Men lyseblått, det er innafor! Det er en farge jeg naturlig velger. Alt av blått er fint. Men ikke turkist interiør. Med mindre det er en sofa… Jeg endrer mening hele tiden. Sånn sett er det egentlig dumt av meg å skrive blogg, for folk kan ta meg på det senere: «men Iris, du har jo sagt at du ikke liker turkist interiør«, «jeg vet det, men akkurat denne TV-benken var fin«…

Ha en fin dag!