Når jeg har influensa så blir alt automatisk negativt, til og med nesesprayen. Jeg måtte dra fra jobb i dag tidlig, etter at jeg idiotisk nok var fast bestemt på at jeg skulle dra på jobb med øreverk, sånn at jeg kunne late som at jeg var frisk, sånn at jeg ble raskere frisk. Dere vet, sånn omvendtpsykologi på seg selv. Det funka ikke. Etter jobb stakk jeg rett på Kiwi for å kjøpe nesespray, selvfølgelig en mot tett og rennende nese som jeg har pådratt meg, den sweeteste komboen av alt. I går kveld snøyt jeg meg så fælt at jeg begynte å blø neseblod, så jeg kunne ikke sovne likevel. Uansett, den nesesprayen, Otrivin Comp, er den VERSTE. Den funker så bra at det kjennes ut som at den har etsa bort både nesehår og ganeseil. Jeg er ikke tett i nesa lenger, og den renner ikke så voldsomt, men halsen er fucked up, og det er jeg og.

Bildet er åpenbart ikke tatt i dag. Hvis dere vil se hvor sthøgg jeg er, sjekk ut instagram.

I løpet av de få siste ukene har jeg hatt influensa, spysyke, og nå øreverk som tydeligvis har utvikla seg til influensa igjen. Hva vil livet med meg? Jeg har ikke hatt så dårlig immunforsvar siden før jeg tok mandlene for snart fire år siden. Det positive oppi alt er at jeg slipper at halsen er sånn som den var for noen år siden. Da hadde jeg rulla meg selv overende på verandaen. Ikke at det hadde tatt helt knekken på meg, da det er akkurat litt for kort vei ned til bakken, og mest sannsynlig hadde jeg endt opp med en knekt arm og bristet kragebein, og bare gjort vondt verre. 

Det verste er at jeg må være borte fra jobb, det føles som alltid flaut, og jeg er den typen som liker når influensa inntreffer i ferien sånn at det ikke går utover jobb, haha. Men jeg har blitt flinkere der óg – til å skjønne at life is life, og er man sjuk så er man sjuk. Selv om jeg dro på jobb i dag tidlig, haha, skulle ikke gjort det.

2019 blir et år for friskhet! (lol) Men jeg mener det, jeg skal gjøre aaalt i min makt for å holde meg sprek og frisk. Jeg har faktisk snakket med en kar i Kristiansand over instagram, som skal lage et sunt, vegetarisk kosthold til meg sånn at jeg får i meg alt jeg trenger, pluss enda litt til så jeg kan bygge muskler under trening. Nå har jeg ikke trent siden før jeg ble syk sist, men det er desember og alle serverer dritt overalt uansett, så da velger jeg den lette veien: spise alt jeg kommer over, blåse i trening, og gi bånn gass fra den dagen jeg får kostholdsplanen min. Det blir sweet 😀 Men nå må jeg legge meg ned og krepere igjen.