Vaske klær i et badekar har jeg i hvert fall aldri gjort før. Jeg hadde to cidere i kofferten min som tydeligvis har eksplodert under reisen, så absolutt ALT i kofferten var klissete og vått. Det morsomme er at det var ciderene til søstra mi som hun egentlig skulle ha med seg, men så glemte vi å ta de ut av kofferten min før jeg dro videre. Hotellet jeg bor på har ikke vaskemaskin, men sa at de kunne sende klærna mine avgårde for vask. Snilt det, men jeg turte ikke og sa til de at jeg bare bruker badekaret.

En annen ting det er en første gang for, er at jeg har dratt til England helt alene! Yes, nå er katta ute av sekken (sier man det?) og jeg kan innrømme at jeg har dratt på egenhånd 😀 Egentlig skulle ei venninne være med, men hun måtte trekke seg, og da tenkte jeg fuck it – jeg drar! De jeg har turt å si det til på forhånd har sagt at det er normalt å dra til andre land alene, og jeg er enig, det er bare det at jeg føler folk tror at jeg ikke kan ta vare på meg selv, haha. Derfor latet jeg som for alle til siste slutt at jeg fortsatt skulle ha med venninna mi, fordi jeg var så redd for at de som er glad i meg skulle nekte meg å dra. Men jeg trenger virkelig en alenetur, komme ut av komfortsona mi og gjøre ting selv. Som for eksempel å finne fram på flyplassen, ikke minst ta fly alene! Det gikk fint etter en liten flaske vin, men det skal sies at jeg gruer meg til flyet hjem igjen. Uansett, jeg er stolt av meg selv og føler pingla kan vokse på dette! Peter og jeg kom fram til at siden jeg skulle reise alene, var det bedre å velge en mindre by utenfor London, sånn at jeg ikke tusler rundt alene blant 5 millioner mennesker jeg ikke kjenner.

Søte enkelsenga som egentlig er skikkelig fluffy og stor 😀

Jeg våkna skikkelig tidlig i dag selv om jeg var framme på hotellet rundt 4 i natt, norsk tid. Har spist hotellfrokost og kosa meg. Hotellfrokosten på Comfort Karl Johan var sykt mye bedre, men kaffen her var i hvert fall veldig god, så jeg nøya meg med flere kopper kaffe og ananas med yoghurt. Er egentlig veldig sulten igjen, men jeg tør ikke å forlate rommet enda, hahaha.

Ikke nok med at to cidere eksploderte i kofferten min, på flyet fikk jeg så dott i høyreøra at jeg trodde jeg skulle sprenge trommehinna, og den smerten forsvant ikke før jeg spiste frokost i dag, PLUSS at jeg har fått influensa, så nå sitter jeg her med noe jeg tror er halsbetennelse og feber. Jeg skal nok klare å kose meg uansett, bare det ikke blir mye verre. Hadde vært komisk å dra helt til England bare for å sitte med influensa liksom.

Nå kjenner jeg at jeg kjeder meg litt siden jeg bare sitter her (og vasker klær på den mest tragiske måten ever) så jeg tror jeg må prøve å finne på noe gøy i løpet av dagen. Skulle hatt Peter her, eller venninna mi, til å dra meg ut døra! Ønsk meg lykke til 😀