Heisann 😀 Jeg er hjemme fra et kort jobbskift nå før jeg skal tilbake og jobbe litt i kveld. Middagen i dag ble berlinboller fylt med vaniljekrem (angrer på at jeg ikke kjøpte med bringebærfyll), pluss noen søte sjokoladehjerter jeg fikk av mora til sjefen. Det var faktisk veldig digg å spise sjokolade og boller på en gang! Perfekt middag med alt fett og karbohydrater kroppen trenger, heheh.

Selvbruningen min har blitt så dårlig og flekker seg uansett hva jeg gjør 🙁 *sur blogger*

Nå er jeg på dag 6 uten nikotin, og det føles lettere og lettere! Fikk høre av en kompizzz i stad at bloggen bare er negativ for tiden, hvor han sikta til ‘i dag har jeg ikke snusa på treee dager, er dere klaaaar over hvor vanskelig det er eller!?‘ haha! Skal skjerpe meg og stay positive. Hjemme i hverdagen må jeg i hvert fall skjerpe meg. Jeg mister jo hodet av små filleting. For eksempel da Peter kjøpte en chipspose for mye i går. Jeg ble faktisk så mental at jeg påstod at han hadde kjøpt den kun for å irritere meg!??!? Gaaale kvinnemenneske.

Er bare blid og uskyldig hele tiden jeg!

Tina fylte på vipper i dag rett ved siden av der jeg jobber, og mens jeg var på butikken for jobben kjøpte jeg med en gave til henne i samme slengen. En piñata! Sånn egentlig satt jeg på gulvet og spiste berlinboller i selskap med en piñata, som Tina har valgt å kalle Geri. Yes, vi har det godt!

Geri and I <3

Nå skal jeg stelle meg og skifte før jobbrunde #2, og så gleder jeg meg til å komme hjem til middag på bordet klokka elleve i kveld. Ha en fin dag alle sammen!