Kul kopp! Får litt Tony Montana-vibber her.

Nå har jeg jo blitt hekta på litt kokosfett i kaffe’n min! Er fortsatt litt sår på overleppa, men nå har jeg huska på å drikke masse vann, fulgt hudpleierutine – pluss en ts kokosfett i dagens første kaffe. Da må det vel bli bra etter hvert, tenker jeg. Trenger ikke mer enn én ts kokos gjennom hele morgenkvisten, for kokosfettet holder seg godt i koppen selv om kaffe’n blir tom, så da har du kokos i hver eneste kopp du drikker 😀 Digg! Så lenge du ikke skyller koppen mellom hvert påfyll..

I går laga jeg eplekake for aller første gang (på jobb) og jeg håper så inderlig at den ble bra nok, haha! Meg og baking er faktisk ikke barebare. Jeg synes den så litt rå ut inni, så jeg prøvde å fikse den etter steking med butanbrenner eller hva det heter. Helt til jeg innså at den kanskje ikke var rå, men at eplene var så saftige at kaka har blitt litt bløt under? Det går vel an? Så ja, krysser bare fingrene for at den er fin  i dag og at kundene liker den. Nå skal jeg sette på en klesvask, stelle meg for dagen og så slappe av med en dokumentar på Netflix før jobb igjen i kveld. Kos dere!

EDIT: Eplekaka var visst uspiselig og gummi-aktig, sååå bedre lykke neste gang! Jeg fatter virkelig ikke hva det er med meg og baking, men heldigvis har jeg fått tilsendt en link med tips for nybegynnere, haha.