Jeg er glad i å ta bilder, men tar ikke bare bilder av meg selv og maten min. Noen ganger tar jeg mange bilder ute på tur, som her da jeg prøvde å utnytte det positive med snøen – at det ser fint ut. Nå snør det igjen og det minnet meg på disse bildene som jeg har hatt liggende en god stund. Skal bli deilig å slippe dem fri og slette fra PC’n!

Jeg blir helt satt ut over hvor fint det er! Dette er naturen rundt der jeg bodde før og bort til her jeg bor nå. Heldig med omgivelsene. Selvfølgelig er det asfalt og veier her, men da jeg tok bildene prøvde jeg å få til vinkler som gjorde at det så mest mulig naturlig ut. Liker det best.

I dag skal jeg på jobb klokka tre, og jeg trodde at jeg stod opp rundt 12 i stad, men etter å ha vært våken i kanskje en halvtime så jeg at klokka bare var 10, haha. Da har jeg sovet altfor lite med tanke på at jeg sovnet lenge etter stenging i natt. Men men, det betyr at jeg kanskje sovner lettere i kveld. Ha en god dag, med snøvær eller ei!