God kveld! Nå sitter jeg hjemme i huset vi passer, koser med Rico og ser på TBBT. Jeg er fortsatt shaky etter kjøreturen hjem fra jobb, haha! Det har seg slik at bilen min lager en merkelig lyd når jeg bremser, så nå må jeg bruke bilen til Peter, og den har manuelt gir (i motsetning til min som har automat…) og jeg blir jo helt nervevrak av å plutselig ha gir og clutch å tenke på! Heldigvis regna det ikke, men det var mørkt og unormalt mange biler i trafikken. Da jeg kom hjem var jeg så skjelven og hadde så hjertebank at jeg trodde jeg skulle dævve anytime. Pingle-Iris!

Skjønner ikke hvorfor jeg får så pækkern når jeg er ute og kjører. Jeg må liksom berolige meg selv med å si «bare slapp av. Alle de andre er like nervøse som deg!» hahaha. At det går an. Vil ha bilen miiiiiin! Jaja… Bildene over fant jeg i papirkurven gitt. Savner Bergen. Dette er fra fotoshooten «free the nipple» (heh), men på disse to har jeg i hvert fall redigert bort niplene så godt jeg kunne ;-D

Nå skal jeg finne meg noe godt å spise. Fant faktisk pesto i fryseren, wuuuuhuuu! Favoritt! Ellers skal jeg bare slappe av resten av kvelden (må jo samle meg etter 30 minutter kjøring med manuelt gir) før jobb igjen i morgen tidlig. Kos dere i kveld!