Ole Henriksen! Jeg har så stor tro på disse produktene, uten at jeg vet helt hvorfor, men det er vel bare en feeling på at de holder det de lover. Ja, det er dyre produkter, men jeg fikk alt på tilbud! Her snakker vi sikkert 800-1000 kroner billigere enn hva det egentlig skulle kostet. Jeg gleder meg til å få skikkelige rutiner på huden, jeg gleder meg til den freshe lukta (mange spennende og naturlige ingredienser), og jeg gleder meg til å bare føle at huden har det bra!

Spare penger! Aldri før har jeg syntes at sparing er gøy, men nå får jeg faktisk mer kick i sjelen av å se penger vokse på konto, enn å bruke dem på ting jeg liker. Det blir en økonomisk trygghet – å vite at hvis noe skulle gå galt, så har jeg faktisk råd til å fikse det uten å kvie meg for å bruke penger.

Vår og sommer. Jeg gleder meg til å bruke færre klesplagg, til å nyte tidlige morgener med sola på himmelen og fuglekvitring i nærheten! Herregud det kribler bare jeg tenker på fuglekvitring, hahaha! Vinter klarer jeg ikke å se noe positivt med enda, men det er vel den typiske vinterdepresjonen som sitter igjen. Jeg blir bare slapp og fjern, mens jeg dagdrømmer om å flytte laaangt fra Norge. Men tenk! Jeg setter mye større pris på vår og sommer når jeg har vært i mørket en stund.

Kjæreste-tur. Jeg vet ikke når eller hvor, men jeg vil absolutt at Peter og jeg skal dra på en tur alene i løpet av året. Det er sjeldent vi har fri samtidig, men i 2018 skal vi få det til. Enten det blir til Oslo, syden eller en tur med Kiel-ferga, hehe!

Klar leilighet. Ja, vi har flytta inn og fått det meste i orden, men det er fortsatt masse som gjenstår for at det skal bli helt klart. For eksempel nattbord til begge soverom (vi har ett nattbord), tak-lamper (heldigvis har vi spotter i stue og kjøkken), et par bilder til veggen, knagger til klær og håndklær osv. Det blir deilig når alt er på stell, men enn så lenge koser jeg meg sånn som det er 🙂


Hmm, noen har fått noe sort på genseren!

Jeg skal ikke begynne å skrive «17 ting å gjøre før du ditten og datten»-innlegg, men innimellom er det jo innafor 😀 Som nå! Jeg tok akkurat meg selv i å glede meg til en viss pakke kommer i posten, og da rullet tankene videre: hva mer er det jeg gleder meg til? Det er jo et godt tegn på sunnere tankegang – det å glede seg litt, haha! Jeg har en sterk uvane som jeg har grodd på meg fra jeg var liten, at jeg ikke våger å glede meg over ting fullt ut. Den største grunnen til dét er vel bekymringer for at ting går til helvete uansett. Skal jeg til utlandet – wuhuu kjempegøy, men tenk om jeg dævver på veien dit, hva er vitsen da? Har jeg kjøpt et nytt produkt – yeey spennende, men jeg tør nesten ikke å teste det i frykt for at det ikke står til forventningene. Skal jeg på et sosialt treff – det blir nok gøy, men tenk om folka ikke liker meg?

Jeg må virkelig skjerpe meg på dette, for det ødelegger jo faktisk livskvaliteten. Så, enda et nyttårsforsett: bli flinkere til å glede meg over ting, sette pris på livet og stresse mindre! Jeg synes at jeg allerede er bedre på det. Det vil si at det har gått oppover de siste to dagene, haha, og jeg har ikke prøvd så hardt en gang. Det bare gikk opp et lys for meg. At jeg har det fint, mer enn fint faktisk, bare jeg tillater meg å se det. Det er egentlig helt sykt hvor lett jeg har for å se det negative i ting, for så å holde det for meg selv. Folk blir sikkert overrasket nå, siden jeg vanligvis er så sprudlende og happy på utsiden, men inni meg er det virkelig war zone til tider. Skjerpings!